1388 0891 586

MACARON.S

发布者:LJC 浏览次数:214 发布时间:2019-06-04

关键词:水磨石  不锈钢  玻璃

平面图

 

作为成都最繁华的商业区之一,这里人流量大。在方案规划前期考虑如何能让客人驻足停留并进店,在设计中是我们考量的其中一个重点。这个重点与业主进行深入交流,在方案前期设计达成了统一,并解决了这一问题。在规划设计初期,结合了店铺在商场位置中的优势与劣势,对人流动向进行了仔细思考后,确定了入口方向。陈列采用即开放又违和的方式,对人流进行最大限度的引导。考虑店铺属于四面环岛式并面积稀缺,同时需要两个试衣间和一个收银台。为了尽可能节约空间,并且满足陈列,所以在展示衣杆布置上:外围采用违和固定方式进行不间断布置;内部空间采用活动灵活的陈列方式。

As one of the most prosperous business districts in chengdu, there is a large flow of people here. In the early planning of the plan to consider how to let guests stay and stay in the store, in the design is one of the key considerations. This focus and the owner of the in-depth communication, in the early design of the program to achieve unity, and solve this problem. In the early stage of planning and design, the entrance direction was determined after careful consideration of the trend of the crowd by combining the advantages and disadvantages of the store in the location of the mall. The display adopts the way of opening and violating the law to guide the flow of people to the maximum extent. Considering that the store is surrounded by four islands and the area is scarce, it needs two fitting rooms and a cashier. In order to save space as much as possible and meet the requirements of display, so on the display pole layout: the periphery adopts the way of breaking and fixing for uninterrupted layout; The internal space adopts flexible display mode of activities.

整个以灰色为主的空间中,装饰材料主体材料选用不锈钢与玻璃结合,给人带来强烈的视觉冲击力,但在整个外围空间中采用水磨石地台,而地台嵌入的LDE灯带不仅增加了视觉代带入感,而且与不锈钢和发光镜面的配合下,反而中和出了一种宁静时尚之美,把一种极简而又不简单的设计诠释的淋漓尽致。

Decoration material in the space of whole is given priority to with gray body material selection of stainless steel and glass combination, give people a strong visual impact, but in the entire outer space USES the terrazzo platform, and embedded platform of LDE lamp with not only increased the visual generation into the feeling, and with the cooperation of stainless steel and mirror, and instead created a kind of quiet beauty of the fashion, a kind of extremely brief but not simple design interpretation of incisively and vividly.

 

 

主要项目信息
项目名称:成都马卡龙店面设计
项目位置:中国四川成都春熙路
项目类型:商业空间/零售空间
项目面积:30㎡
完成时间:2018
设计:DOUBLE  LL
摄影:Pedro Pegenaute